Reviews

Via de site "Stukadoorsvergelijker" zijn wij aan het adres gekomen van Stukadoorsbedrijf van de Borne.

Naar aanleiding van een telefoongesprek hebben we daags erna al een afspraak kunnen plannen voor het beoordelen van de opdracht. Daar werd zeer deskundig en adequaat gekeken en gesproken over de opdracht. Dat gaf ons veel vertrouwen in dhr van de Borne.
In goed overleg hebben we een afspraak gepland voor het uitvoeren de stukadoorswerkzaamheden. Het betrof het stuken van een schoorsteen van een gashaard en het repareren van 2 scheuren in het plafond.
Dit karwei is geweldig netjes uitgevoerd door dhr van de Borne. Het plafond en de openhaard zien er beide heel strak uit. Daarnaast heeft mijnheer van de Borne erg netjes gewerkt en door de goede voorbereidingen was het opruimen, na de uitgevoerde werkzaamheden, zo gebeurd.
We zijn heel blij dat we met dhr van de Borne in zee gegaan zijn.

Groeten van Sjef en Dianne Schoonus.

Hierbij willen wij Stucadoorsbedrijf Van Den Borne bedanken voor hun super-secuur geleverd werk in onze verbouwde woning. Het was voor hun een hele klus om alle schuine muren weer recht te krijgen, op bepaalde muren zit zeker 5 tot 7 cm stucwerk op…om het zaakje haaks te krijgen… Dit is Dré en Harm zeker gelukt, om een geweldig mooie afwerking te leveren!!

De plafonds in onze woning zijn ook afgewerkt met mooie handgetrokken sierlijsten van uiterst mooi kwaliteit!! Waarbij we onze schouw toch wel de blikvanger van de kamer mogen noemen!! Ook zijn we trots op ons kleinste kamertje (Toilet) mooie handgemaakte muren bewerkt met Calsostrudo in een beton-look met een aarde-tint als achtergrond. Een prachtig mooi afgeleverd vakwerk.

Zoals je hoort zijn wij uiterst tevreden over het geleverde vakwerk en resultaat van Stucadoorsbedrijf Van Den Borne. Wij wensen hen dan ook het allerbeste toe, met nog heel veel vakkundig stucadoorswerk in de toekomst!!

Groetjes familie Wouters

Beste Harm en Dré, bedankt voor de stucwerkzaamheden uitgevoerd in onze woning. Het ziet er erg goed uit, strak en naar ons gevoel met kwaliteit aangebracht. Tijdens onze verbouwing van onze slaapkamers en badkamer gaf jullie advies en juist gebruik van materiaal ter voorkoming van problemen rondom vocht en scheuren ons al vertrouwen. Het eindresultaat is ernaar, we zijn erg tevreden! Top job!

Groeten, fam. Wissink.